Chef Μαντής Hytra – Soil Restaurants

Chef Μαντής Hytra – Soil Restaurants

Ο διακεκριμένος και πολυβραβευμένος σεφ Τάσος Μαντής εμπιστεύτηκε την εταιρεία μας για τη δημιουργία του καινοτόμου βοτανόκηπού του, στο Αλεποχώρι Αττικής. Η σχεδίαση και κατασκευή του συγκεκριμένου έργου, στηρίχθηκε στη φιλοσοφία του earthy gastronomy, με όσο το δυνατόν μικρότερο οικολογικό αποτύπωμα. Ένα εγχείρημα το οποίο είχε το καλύτερο αποτέλεσμα δίνοντας τη πρώτη ύλη με βότανα και λαχανικά για τη κουζίνα του σεφ Τάσου Μαντή. Τα εστιατόρια Hytra και Soil εμπλούτισαν το μενού τους με σπάνια βότανα και ποικιλίες λαχανικών τα οποία προέρχονταν από τον βοτανόκηπο στο Αλεποχώρι Αττικής. Η άψογη συνεργασία μας καρποφόρησε και στη μελέτη και σχεδίαση του περιβάλλοντα χώρου του εστιατορίου Soil στο Παγκράτι Αττικής όπου ο διακεκριμένος σεφ μεγαλουργεί.