Η Εταιρεία

Η Εταιρεία

Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ

Η πόλη μας αλλάζει. Μεταμορφώνεται. Εκσυγχρονίζεται. Δοκιμάζεται.

Τα σύγχρονα κτίρια στην εποχή της «κρίσης» επιβάλουν μια διαφορετική αντιμετώπιση στη διαμόρφωση του κήπου και στην εσωτερική αρχιτεκτονική σπιτιών και επαγγελματικών χώρων με έξυπνες και πρακτικές λύσεις.

Η Greenplus δημιουργήθηκε για να προσφέρει έναν νέο αέρα στον τομέα της κατασκευής και διακόσμησης των σύγχρονων κήπων της πόλης μας.

Προέκυψε από την ανάγκη για μια νέα ματιά στον τομέα του «πρασίνου» που να απεικονίζει τις σύγχρονες τάσεις στο urban design, που να συμβαδίζει με τις νέες απαιτήσεις της εποχής της κρίσης, για χώρους που μπορούν να αναδειχθούν και να εντυπωσιάσουν.

Ποιοί είμαστε

Μάριος Γκρόγκος

Συνιδρυτής της Greenplus

Τομέας σχεδίασης και κατασκευής κήπου: Τα φυτά και η κηπουρική είναι ένα μοντέλο ζωής για εμένα και προσπαθώ να δημιουργήσω ξεχωριστούς κήπους, μπαλκόνια και ότι άλλο βασίζεται στο πράσινο στοιχείο, με τρόπο που να μη γίνεται τυποποιημένο και επαναλαμβανόμενο. Η μεγαλύτερη ευχαρίστηση για μένα έρχεται όταν οι δημιουργίες μας καλύπτουν τις προσωπικές επιθυμίες του πελάτη και της οικογένειάς του, και κάνουν το χώρο του ξεχωριστό.

"Άρθρο που δημοσιεύτηκε στο ZNEWS.GR"

Παναγιώτης Μακρής

Συνιδρυτής της Greenplus

Τομέας κατασκευής και συντήρησης κήπου: Η επιθυμία μου να έρθω κοντά με τη φύση με ώθησε να αφήσω το επάγγελμα μου σαν Μηχανολόγος και να δραστηριοποιηθώ στην κατασκευή και συντήρηση κήπων. Η δίψα μου να μάθω περισσότερα για τον μαγικό κόσμο των φυτών με ώθησε να παρακολουθήσω σεμινάρια φυτοπροστασίας και εγκατάστασης αυτόματου ποτισμού. Μέρα με τη μέρα επιβεβαιώνομαι για αυτή την επιλογή δίνοντας στη καθημερινότητά  μου τη χαρά της δημιουργίας.

Αφιέρωμα στη Greenplus

Ραδιοφωνικό spot της GreenPlus - EASY 97,2FM

Από την εκπομπή "Το Πρωινό" του ΑΝΤ1