Υπηρεσίες

3D & 2D Σχεδίαση

Πιστεύουμε ότι ο καλός σχεδιασμός του κήπου και η αποτύπωσή του σε 2D ή 3D σχέδιο είναι αναγκαιότητα και όχι πολυτέλεια.

Διαβάστε περισσότερα

Κατασκευή Κήπων

Η ομάδα εργασίας μας συνδυάζει 17 χρόνια κατασκευαστικής εμπειρίας, με πλούσια εκπαίδευση και πιστοποίηση.

Διαβάστε περισσότερα

Αστικοί κήποι

Οι αστικοί κήποι έχουν μεγάλο βαθμό δυσκολίας διότι συνδυάζουν πολλές παραμέτρους κατά την σχεδίαση τους. Θα πρέπει να δημιουργήσουμε χώρους χαλάρωσης και εκτόνωσης από την καθημερινότητά μας...

Διαβάστε περισσότερα

Εσωτερικοί χώροι

Ο εσωτερικός χώρος του σπιτιού μας πολλές φορές είναι καθρέπτης του χαρακτήρα μας. Η καθημερινότητα και η ιδιοσυγκρασία μας αντανακλώνται μέσα από τις επιλογές των αντικειμένων και των χρωμάτων που μας περιβάλλουν.

Διαβάστε περισσότερα

Κάθετοι Κήποι

Οι ζωντανοί κάθετοι κήποι είναι ένας σίγουρος τρόπος για να βελτιώσετε την εικόνα του κτιρίου, να βελτιώσετε την ποιότητα του αέρα, καθώς και την εγρήγορση των εργαζομένων και τα επίπεδα ενέργειας.

Διαβάστε περισσότερα

Φυτεμένα δώματα

Μια πράσινη οροφή έχει πολλά οφέλη σε οικονομικό, οικολογικό και κοινωνικό επίπεδο. Μια πράσινη οροφή παρέχει ένα ρυθμιστικό του νερού της βροχής, καθαρίζει τον αέρα, μειώνει τη θερμοκρασία περιβάλλοντος, ρυθμίζει την εσωτερική θερμοκρασία, εξοικονομεί ενέργεια και ενθαρρύνει τη βιοποικιλότητα στην πόλη.

Διαβάστε περισσότερα

Συνθετικός Χλοοτάπητας

Ένα φρέσκο πράσινο γκαζόν σας προσκαλεί να χαλαρώσετε και να απολαύσετε τη στιγμή, και είναι ένα ευχάριστο καταφύγιο όπου τα παιδιά και τα κατοικίδια ζώα μπορούν να παίξουν με ασφάλεια.

Διαβάστε περισσότερα