Έργα

Επαγγελματικοί Χώροι

H σχεδίαση ενός επαγγελματικού χώρου μπορεί να δώσει χαρακτήρα και πράσινη ταυτότητα σε μια εταιρεία, κατάστημα, εστιατόριο, καφετέρια κ.α, χωρίς εντυπωσιασμούς, χωρίς προχειρότητα, αλλά με ισορροπία, με σεβασμό στο χώρο και στα χρώματα, με άποψη για τον όγκο και το στυλ.

Διαβάστε περισσότερα

Ιδιωτική Κατοικία

Το χρώμα και το άρωμα των φυτών είναι ικανά να μας κάνουν να χαμογελάσουμε, να απαλλαγούμε από το άγχος και το στρες, να στραφούμε σε χαλαρωτικές δραστηριότητες ή ένα χόμπι και το κυριότερο, να έρθουμε πιο κοντά στο περιβάλλον.

Διαβάστε περισσότερα

Events

Το ζητούμενο είναι να κάνεις τον επισκέπτη να νιώσει την εμπειρία. Και η τάση στην εμπειρικότητα των ημερών μας είναι το “green thinking”. Πράσινο στο χώρο είναι το ζητούμενο της εποχής μας, πράσινο και στα events και στη διοργάνωση εκδηλώσεων και στα χριστουγεννιάτικα πάρτυ...

Διαβάστε περισσότερα

Τηλεόραση

Η Greenplus σχεδίασε, κατασκεύασε και παρουσίασε στο τηλεοπτικό κοινό, κήπους και μπαλκόνια μοναδικά για τα δεδομένα της ελληνικής τηλεόρασης, δίνοντας το κίνητρο στον τηλεθεατή να αγαπήσει ακόμη περισσότερο το "πράσινο" στοιχείο.

Διαβάστε περισσότερα