Επαγγελματικοί Χώροι

H σχεδίαση ενός επαγγελματικού χώρου μπορεί να δώσει χαρακτήρα και πράσινη ταυτότητα σε μια εταιρεία, κατάστημα, εστιατόριο, καφετέρια κ.α, χωρίς εντυπωσιασμούς, χωρίς προχειρότητα, αλλά με ισορροπία, με σεβασμό στο χώρο και στα χρώματα, με άποψη για τον όγκο και το στυλ. Οι άνθρωποι μας με γνώσεις, εμπειρία και άποψη σχετικά με το interior design χώρων μπορούν πάντα να μας βοηθήσουν, να μας δώσουν μια εξειδικευμένη γνώμη σχετικά με το τι θα μπορούσε να αναδείξει το χώρο καλύτερα, να του δώσει την αίσθηση του κλασικού, του μοντέρνου, του ξεχωριστού και ιδιαίτερου και προπάντων του μοναδικού για τον κάθε εργαζόμενο, επισκέπτη, ιδιοκτήτη.

Kinsterna Hotel & Spa

Το Kinsterna Hotel & Spa, τιμήθηκε στην Hot List 2011 του εγκυρότερου ταξιδιωτικού περιοδικού Conde Nast Traveller, UK Edition, καθώς ψηφίστηκε μεταξύ των 65 καλύτερων νέων ξενοδοχείων του κόσμου, ανάμεσα σε 31 χώρες.

Δείτε φωτογραφίες από το έργο

Pere Ubu – Γλυφάδα

Το διάσημο μαγαζί της Γλυφάδας έχει τη δική μας πινελιά, ένας χώρος με ιδιαίτερες απαιτήσεις σε φωτισμό, θερμοκρασία και αερισμό και ένας ‘’πράσινος’’ εσωτερικός χώρος που κλέβει τις εντυπώσεις και είναι το σήμα κατατεθέν της περιοχής.

Δείτε φωτογραφίες από το έργο

Sea Spice – Γλυφάδα

Μια πράσινη πρόκληση για μας, ένας χώρος με υψηλές αρχιτεκτονικές απαιτήσεις για δημιουργία μιας τροπικής όασης στον χώρο...

Δείτε φωτογραφίες από το έργο

Έξη Bakery & Cafe – Γλυφάδα

Ένας ιδιαίτερος φούρνος –καφετέρια στην Γλυφάδα με προσεγμένη διαρρύθμιση του εξωτερικού χώρου. Για τις ανάγκες της κατασκευής μεταφέρθηκαν με χειρουργική ακρίβεια οι τρείς μεγάλοι κοκοφοίνικες(8-10μ).

Δείτε φωτογραφίες από το έργο

Οινοποιεία Παπαγιαννάκος – Μαρκόπουλο

Η ανακατασκευή του περιβάλλοντα χώρου σε χώρο που θα μαγνητίζει τα βλέμματα των επισκεπτών ήταν ο στόχος μας και επικεντρωθήκαμε στην επίτευξή του.

Δείτε φωτογραφίες από το έργο

Nice n Easy – Κηφισιά

Λεβάντες, ρίγανες, δενδρολίβανα, δυόσμοι, μέντες, φράουλες, τοματίνια και πολλά άλλα φυτά φυτεύτηκαν στον εξωτερικό χώρο του εστιατορίου για καλλωπισμό αλλά και για άμεση χρήση στην κουζίνα του σέφ.

Δείτε φωτογραφίες από το έργο

Testaccio Italian Restaurant - Βουλιαγμένη

Φέραμε τη Μεσόγειο στο τραπέζι των πελατών του Testaccio φυτεύοντας στις tailor made γλάστρες εσπεριδοειδή δένδρα, αρωματικά, αγροστώδη και ανθοφόρα φυτά δημιουργώντας μια αίσθηση ιταλικού νότου στο χώρο. Το σύνολο απογειώθηκε με την τοποθέτηση γκρί βότσαλου βασάλτη στην επιφάνεια των γλαστρών.

Δείτε φωτογραφίες από το έργο

Φούρνος Δελατόλα – Άγιος Δημήτριος

Ένας φούρνος κόσμημα για τον Άγιο Δημήτριο με φυτά ανθεκτικά στην ατμοσφαιρική ρύπανση και την ηχορύπανση, δίνοντας στιγμιαίες στιγμές χαλάρωσης στον επισκέπτη.

Δείτε φωτογραφίες από το έργο

Saturn-Media Markt – Γέρακας

Σχεδίαση και κατασκευή περιβάλλοντα καταστήματος της γνωστής γερμανικής εταιρείας. Η κατασκευή υλοποιήθηκε πάνω σε οροφή υπογείου πάρκινγκ και φυτεύτηκαν ανθόφυτα και αρωματικά φυτά.

Δείτε φωτογραφίες από το έργο

Arte Spacegreen Showroom – Θεσσαλονίκη

Η είσοδος της Spacegreen στην Ελληνική αγορά έπρεπε να είναι δυναμική για να γνωρίσουμε τον μαγικό κόσμο των τεχνητών φυτών.

Δείτε φωτογραφίες από το έργο

Koi Sushi Bar – Νέα Σμύρνη

Δημιουργία ενός χαλαρωτικού χώρου σε ιαπωνικό ύφος για το εστιατόριο Koi Sushi Νέας Σμύρνης. Tailor made γλάστρες σε μίνιμαλ ύφος και χρωματισμό για να φυτευτούν μπαμπού και φυτά εσωτερικού χώρου.

Δείτε φωτογραφίες από το έργο

Χριστουγεννιάτικη Διακόσμηση - Mall of Athens

Η περίοδος των Χριστουγεννιάτικων εορτών μπαίνει στη καθημερινότητά μας και οι προσλαμβάνουσες εικόνες που δεχόμαστε είναι ‘’ζεστές’’, ‘’χαρούμενες’’,’’ παιδικές και παραμυθένιες’’.

Δείτε φωτογραφίες από το έργο

Blue Aegean Energy

Η Greenplus ανέλαβε τη σχεδίαση και κατασκευή των γραφείων της γνωστής εταιρείας ενέργειας.

Δείτε φωτογραφίες από το έργο

Εκπαιδευτήρια Σύγχρονη Παιδεία

Δημιουργία ενός ασφαλούς χώρου για αθλητικές δραστηριότητες. Η Greenplus διαμόρφωσε τον προαύλιο χώρο των εκπαιδευτηρίων σε γήπεδο τοποθετώντας υψηλής ποιότητας τεχνητό χλοοτάπητα.

Δείτε φωτογραφίες από το έργο